Ballina Lajmet Rajon dhe Botë SHBA nuk ka vendim për të ndalur ose kushtëzuar ndihmën ushtarake për...

SHBA nuk ka vendim për të ndalur ose kushtëzuar ndihmën ushtarake për Izraelin

Kamala Harris

Zëvendëspresidentja e SHBA-së Kamala Harris tha se SHBA-ja nuk ka marrë asnjë vendim për të ndalur ose kushtëzuar ndihmën ushtarake për Izraelin, pavarësisht se ka shprehur shqetësimin për pushtimin e Izraelit në Rafah, i cili tani është shtëpia e 1.5 milionë palestinezëve të zhvendosur.

Izraeli ka vrarë mbi 29,000 civilë në Gaza, duke përfshirë mbi 12,000 fëmijë, që nga fillimi i ofensivës së tij ushtarake në rripin e rrethuar më 7 tetor.

Exit mobile version