Shefi i dizajnit të Alfa Romeo thotë se mos prisni që makinat elektrike të tyre të duken rrënjësisht të ndryshme

Alfa Romeo do të fillojë me makinat elektrike, por nuk duhet të presim që ato të duken rrënjësisht ndryshe nga modelet e sotme.

Ky është mesazhi nga Shefi i Dizajnit të Alfa Romeo, Alejandro Mesonero-Romanos, përcjell Telegrafi.

Ai vazhdoi duke thënë: “Elektrifikimi ndryshon mënyrën e lëvizjes së makinës, por karakteri, stili, vlerat do të mbeten” të njëjta.

Sipas tij, e vetmja gjë që do të ndryshojë është sistemi i fuqisë dhe për të, është më e rëndësishme që modelet e ardhshme të jenë të vërteta Alfa Romeos.

Sidoqoftë, ai dëshiron që modelet e ardhshme të kenë një faktor “wow” që provokon reagime dashurie ose urrejtjeje pasi të jesh indiferent është e mërzitshme.