Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Shihet gjysmëhëna e Dhul Hixhes në Arabinë Saudite, Kurban Bajrami të mërkurën...

Shihet gjysmëhëna e Dhul Hixhes në Arabinë Saudite, Kurban Bajrami të mërkurën më 28 qershor

Gjysmëhëna për muajin islamik Dhul Hixhe gjatë të cilit zhvillohet Haxhi është parë, njoftoi të dielën Gjykata e Lartë e Arabisë Saudite.

Kjo do të thotë se haxhi, të cilin të gjithë muslimanët e shëndetshëm dhe të aftë duhet ta bëjnë një herë në jetë, do të fillojë më 26 qershor dhe dita e Arafatit do të bjerë më 27 qershor.

Ata muslimanë që nuk e kryejnë haxhin këtë vit do ta festojnë Kurban Bajramin të mërkurën më 28 qershor. /mesazhi

Exit mobile version