Shpallet gjendje e jashtëzakonshme edhe në Laç

Kryeministri Edi Rama ka shpallur mëngjesin e sotëm gjendjen e jashtëzakonshme edhe në qytetin e Laçit. Në fjalën e mbajtur në mbledhjen e jashtëzakonshme të qeverisë, Rama tha se ndan të njëjtin shqetësim si opozita në lidhje me situatën e vështirë në Laç dhe se për këtë arsye në këtë zonë do të shpallet gjendja … Continue reading Shpallet gjendje e jashtëzakonshme edhe në Laç