Sot hyjnë në fuqi tarifat e reja të rrymës, këtu mund ta llogarisni faturën

Pas rritjes së çmimit të energjisë elektrike, Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka publikuar kalkulatorin për llogaritjen e energjisë elektrike sipas tarifave të reja.

Kalkulatori u tregon saktë se sa do të kushtojë fatura e rrymës bazuar në shpenzimin e energjisë elektrike gjatë kohës që rryma është më shtrenjtë dhe në kohën që rryma është më lirë, shkruan lajmi.net.

Këta konsumatorë do të duhet të paguajnë 5.9 centë për tarifën e ultë dhe 12.52 centë për tarifën e lartë.

Ata që do të shpenzojnë energji elektrike deri në 800 kwh nuk do të faturohen me çmimin e ri, derisa ata që e kalojnë 800 kËh, me çmimin e ri do t’iu llogaritet vetëm sasia e harxhuar mbi këtë vlerë.

Kalkulatorin mund ta shkarkoni duke klikuar KËTU.