“Syri i Popullit”, Albin Kurti e Glauk Konjufca të mërkurën në prokurori për të dëshmuar kundër Thaçit e Veselit

Lëvizja Vetëvendosje ka bërë të ditur se Prokuroria ka nisur ta trajtojë lëndën ku Albin Kurti dhe Glauk Konjufca i janë drejtuar Departamentit për krime të rënda të Prokurorisë Themelore në Prishtinë, ku më 25 prill të këtij viti bënë kallëzim penal kundër Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, për lajmërim apo kallëzim të rremë. Në … Continue reading “Syri i Popullit”, Albin Kurti e Glauk Konjufca të mërkurën në prokurori për të dëshmuar kundër Thaçit e Veselit