Të gjitha në Australi… Rrufe, breshër, stuhi rërë dhe zjarre!

Shtrëngata, breshër, stuhi rëre dhe zjarre…të gjitha këto në Australi. Brigjet lindore të vendit u përballën të hënën me shtrëngata dhe breshër pas stuhive apokaliptike të rërës që përfshinë një pjesë zonash të prekura nga thatësira duke bërë një elementë të ndryshëm të motit ekstrem të rëndojnë akoma më shumë mbi vendin e zhuritur nga … Continue reading Të gjitha në Australi… Rrufe, breshër, stuhi rërë dhe zjarre!