Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Xhamia e Profetit do të shpërndajë 2 milion shishe Zemzem për vizitorët...

Xhamia e Profetit do të shpërndajë 2 milion shishe Zemzem për vizitorët femra

Agjencia për Çështjet e Grave pranë Presidencës së Përgjithshme për Çështjet e Xhamisë së Profetit ka siguruar 2 milionë shishe uji Zemzem për t’u shpërndarë për vizitorët femra gjatë Ramazanit.
Mbi 1,000 punonjëse femra nga agjencia dhe kompanitë që operojnë në xhami, si dhe 22 ekipe vullnetarësh do t’i shërbejnë pijet për t’u mundësuar vizitorëve të kryejnë adhurimin e tyre me rehati, njoftoi të premten Agjencia Saudite e Shtypit.

Agjencia e grave theksoi gatishmërinë e saj për të ofruar mbështetje për vizitorët femra dhe koordinimin e saj të vazhdueshëm me të gjithë pjesëmarrësit për të përmirësuar shërbimet e ofruara në Xhaminë e Profetit.

Exit mobile version