Ballina Lajmet Kosovë Xhemajl Mustafa dikur ishte zëdhënës i Rugovës, sot djali i tij u...

Xhemajl Mustafa dikur ishte zëdhënës i Rugovës, sot djali i tij u emërua ministër i Bujqësisë

Sot, LDK-ja ka emëruar djalin e tij, Besian Mustafën në pozitën e ministrit të Bujqësisë.x

Vrasja e publicistit Xhemajl Mustafa përbën një nga ngjarjet më të rënda të ndodhura menjëherë pasluftës në Kosovë. Pavarësisht hetimeve të cilat janë bërë ende nuk është zbardhur rasti i vrasjes së tij.

Sot, LDK-ja ka emëruar djalin e tij, Besian Mustafën në pozitën e ministrit të Bujqësisë.

Ky i fundit mbanë edhe pozitën e zëdhënësit të partisë.

Kurse më parë ishte kryeshef i Agjencisë për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve KIESA, punoi si udhëheqës në menaxhimin e investimeve dhe riskut në bankat komerciale të Kosovës dhe kontribuoi në themelimin e Fondit Kosovar për Garanci Kreditore./zero.info

Exit mobile version