Ballina Lajmet Kosovë Zgjim Hyseni jep dorëheqje nga anëtari i Kryesisë në Vetëvendosje

Zgjim Hyseni jep dorëheqje nga anëtari i Kryesisë në Vetëvendosje

Pas dorëheqjeve të një pas njëshme në Vetëvendosje, ka ardhur edhe një dorëheqje tjetër. Kësaj radhe dorëheqje ka ofruar anëtari i kryesisë së VV-së, Zgjim Hyseni.

Këtë e ka konfirmuar për Telegrafin vetë Hyseni. “Po është e vërtetë” ka thënë shkurt Hyseni.

Në letrën e tij të cilën e posedon Telegrafi, Hyseni ka lënë si arsye për dorëheqjen e tij gjendjen e krijuar në këtë parti.

Letra e plotë:

Të nderuar anëtarë të Kryesisë,

Nga sot jap dorëheqje të parevokueshme nga detyra e anëtarit të Kryesisë së Lëvizjes!

Në gjendjen që është krijuar, unë nuk mund ta vazhdoj më punën në Kryesinë e Lëvizjes VETËVENDOSJE! Jam përpjekur që mospajtimet e mia t’i shprehi përmes diskutimeve në forumet e Lëvizjes, përfshirë Kryesinë, por kam parë veçse vesh të shurdhër. Pas një fushate sistematike të shpifjeje, linçimeve e etiketimeve, dhe pas një mungese të pabesueshme vullneti që këto probleme të adresohen drejt, e vetmja rrugë kundërshtimi më duket dorëheqja.

Nuk mund ta duroj ketë barrë në ndërgjegjen time. Personalisht, nuk më ka thënë kush gjë, por as që e bëj këtë thjesht se po më dhimbset dikush. Çfarë më brengos shumë është fenomeni, por sidomos precedenti që po vendosim. Thjesht nuk e kapërdij dot, sepse e di që po e bëra këtë shumë gjëra tjera shkojnë vaj pastaj.

Kemi thënë sa herë se jo çdo mjet arsyeton qëllimet, disa mjete e metoda madje mund t’i ndryshojnë ato. Me rrugën që kemi marrë kam frikë se nuk po shkojmë drejt realizimit të qëllimeve për të cilat përpiqemi tash 12 vjet.

Shëndet, Zgjimi.

Exit mobile version