Ballina Sport Futboll 10 futbollistët që agjërojnë Ramazanin, mes tyre edhe një shqiptar (Foto)

10 futbollistët që agjërojnë Ramazanin, mes tyre edhe një shqiptar (Foto)

Futbolli është një sport që të lodh shumë, dhe ku stërvitjet apo ndeshjet u bëjnë një forcim të madh lojtarëve, por gjithsesi disa prej tyre zgjedhin që të agjërojnë në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Nuk janë të rralla rastet, kur futbollistë të caktuar kanë luajtur me agjërim, dhe të tjerë, ku mes zgjedhjes agjërim apo futboll, kanë zgjedhur të parën.

Exit mobile version