Ballina Lajmet Kosovë 40 aksidente dhe mbi 1 mijë tiketa

40 aksidente dhe mbi 1 mijë tiketa

Për 24 orë dje në Kosovë kanë ndodhur 40 aksidente trafiku.

Prej tyre, pa të lënduar janë gjithsej 24 ndërsa me të lënduar 16 aksidente.

Sa i përket tiketave të trafikut, 1137 tiketa janë shqiptuar gjithsej.

Ndërsa, 24 arrestime.

Exit mobile version