Ballina Lajmet Kosovë 5 orë pritje në kufirin e Merdarës (VIDEO)

5 orë pritje në kufirin e Merdarës (VIDEO)

Serbia po fajësohet edhe për zvarritjet në kontrollet kufitare. Dhe kësisoj po shkaktohen kolona e pritje të gjata. Në Merdarë sot pritej më shumë se 5 orë në dalje nga Kosova.

Exit mobile version