Ballina Lajmet Kosovë 581 gjoba për mosrespektim të ligjit antiCovid-19

581 gjoba për mosrespektim të ligjit antiCovid-19

Policia e Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 581 gjoba ndaj qytetarëve për mosrespektim të ligjit antiCovid-19.

Po ashtu gjatë 24 orëve të fundit janë arrestuar 31 persona, ndërsa janë shqiptuar 1069 tiketa të trafikut.

Në 24 orët e fundit kanë ndodhur 46 aksidente trafiku me dëme materiale dhe 43 me të lënduar.

Exit mobile version