Ballina Lajmet Kosovë Ajri në Kosovë vazhdon të jetë shumë i ndotur

Ajri në Kosovë vazhdon të jetë shumë i ndotur

Kosova vazhdon të ketë një ajër të ndotur.

Mbrëmë, Kosova hynë në nivelin e ajrit të pashëndetshëm.

Sipas matësit të Ambasadës së SHBA-së, Indeksi i Cilësisë së Ajrit (AQI)është në vlerën 190.

Nga ky ajër duhet pasur kujdes të gjithë fëmijët dhe ata të cilët kanë probleme me frymëmarrje, të cilët duhet t’i ikin këtij ajri dhe sa më pak të frekuentojnë ambientet e jashtme.

Exit mobile version