Ballina Arritje Teknologji Apple me risi për iphone 9

Apple me risi për iphone 9

Tashmë e kemi parë iPhone 8, por besojeni ose jo tashmë kemi disa risi edhe për iphone 9

Sipas burimeve, Apple kishte arritur një marrëveshje me LG Chem për baterinë e iPhone 2018.

Qeliza e fuqisë do të jetë në formë L me një kthesë në pjesën e poshtme dhe pritet të rrisë kapacitetin pa pasur nevojë për ndryshime tjera.

Kjo do të thotë se Apple do të ketë tre iPhone të ndryshëm edhe një herë. Disa thashetheme sugjerojnë se do të ketë dy madhësi të ekranit, 5.28 “dhe 6.46”.

Kompania thuhet se ka arritur një marrëveshje me Samsung për të bërë ekranin për iPhone 8, por kjo ende nuk është konfirmuar, prandaj ende mos bëni plane.

Por një gjë dihet e sigurt që Iphone 8 është kapitull i mbyllur, mbani frymën Iphone 9 do jetë i jashtëzakonshëm./Mesazhi/

Exit mobile version