Ballina Arritje Teknologji Apple Music numëron 100 milionë këngë

Apple Music numëron 100 milionë këngë

Është një rritje madhe nëse krahasojmë me Qershorin 2015 kur shërbimi u lançua për herë të parë dhe kishte 30 milionë këngë.

Apple Music arriti një objektiv simbolik. Kompania tha se shërbimi streaming i muzikës ka 100 milionë këngë.

Është një rritje madhe nëse krahasojmë me Qershorin 2015 kur shërbimi u lançua për herë të parë dhe kishte 30 milionë këngë.

Sipas Apple çdo ditë ky shërbim pasurohet me 20 mijë këngë të reja. Objektivi prej 100 milionë këngësh i jep kompanisë një avantazh krahasuar me rivalët ndërsa Spotify deri më sot pretendonte se kishte një koleksion me mbi 80 milionë këngë.

Pyetja është nëse ky lloj avantazhi mjafton për të joshur përdoruesit nga platformat rivale. Gjithashtu nuk dihet sesa prej këngëve janë ekskluzivitet i Apple Music apo punime origjinale si këngët live apo DJ. /PCWorld Albanian

Exit mobile version