Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Arabia Saudite shpreh ‘keqardhjen’ për veton e SHBA-së për rezolutën e armëpushimit

Arabia Saudite shpreh ‘keqardhjen’ për veton e SHBA-së për rezolutën e armëpushimit

Ministria e Jashtme e Arabisë Saudite ka lëshuar një deklaratë ku shpreh zhgënjimin për vendimin e SHBA-së për të vënë veton ndaj një rezolute të Këshillit të Sigurimit të OKB-së që bën thirrje për një armëpushim në Gaza.

“Ministria e Punëve të Jashtme shpreh keqardhjen e Mbretërisë së Arabisë Saudite për veton e projekt-rezolutës që bën thirrje për një armëpushim të menjëhershëm në Rripin e Gazës dhe rrethinat e tij, e cila iu dorëzua nga Republika Popullore Demokratike e Algjerisë në Këshillin e Sigurimit në emër të vendet arabe”, tha ministria në një postim në rrjetet sociale. /mesazhi

Exit mobile version