Ballina Lajmet Kosovë Arrestohen katër persona në një klinikë private, transplantonin organe dhe qeliza kundërligjshëm

Arrestohen katër persona në një klinikë private, transplantonin organe dhe qeliza kundërligjshëm

Në bazë të urdhëresë së Gjykatës është bërë kontrollimi i një klinike private në Prishtinë, me ç’rast lidhur me dyshimet për veprën e cekur janë arrestuar dy meshkuj dhe dy femra që të gjithë K-Shqiptarë.

Si prova materiale janë konfiskuar: shtatë (7) dosje mjekësore, pesëqind (500) euro para të gatshme, njëzet (20) libra për shënime dhe katër (4) telefona mobil, njofton Klan Kosova.

Me vendim të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Exit mobile version