Ballina Arritje Teknologji Assassin’s Creed Mirage dërgon lojtarët në Bagdatin e vitit 861

Assassin’s Creed Mirage dërgon lojtarët në Bagdatin e vitit 861

Ky titull ka një fokus të veçantë tek fshehtësia e karakterit në fjalë krahasuar me lojën e kaluar. Shqiponja e Basim mund të kontrollojë përpara për të parë nëse ka rreziqe apo objektiva.

Nëse keni pritur lojën e cila do të rikthente seritë Assassin’S Creed tek zanafilla e saj, nuk keni pse të prisni gjatë: PlayStation Showcase zbuloi se Assassin’s Creed Mirage do të debutojë më 12 Tetor.

Ngjarjet e kësaj loje zhvillohen dy dekada përpara Assassin’s Creed Valhalla dhe Mirage i vendos lojtarët nën rrobën e Basim Ibn në qytetin e Bagdatit dhe është viti 861.

Ky titull ka një fokus të veçantë tek fshehtësia e karakterit në fjalë krahasuar me lojën e kaluar. Shqiponja e Basim mund të kontrollojë përpara për të parë nëse ka rreziqe apo objektiva.

Është një prej inovacioneve të Valhalla që vetëm është përmirësuar më tutje. PlayStation Show Case foli për debutimin në PS4 dhe PS5 por titulli do të vijë edhe në Xbox One, Xbox Series X/S, Amazon Luna dhe PC drejt fundit të vitit.

Exit mobile version