Ballina Video Emisione Ateisti largohet nga programi televiziv me gishta në gojë (Video)

Ateisti largohet nga programi televiziv me gishta në gojë (Video)

Një emision televiziv në Egjipt përfundoi sic nuk ishte menduar, për arsye se njëri nga panelistët nisi të shfaqë bindjet e tij ateiste në emisionin televiziv.

I ftuar në panel së bashku me një imam, djali i ri nisi të flasë për mosekzistencën e Zotit, gjë që shkaktoi reagime të qeta nga ana e imamit, por nuk qëndroi e njëjta gjë edhe te moderatori i emisionit.

Ai e ndërpreu emisionin duke e kritikuar rëndë të ftuarin, dhe duke u kërkuar falje publikut për shqetësimin që u ka shkaktuar popullit kryesisht mysliman. /MESAZHI/

Exit mobile version