Ballina Sport Atletja nga Arabia Saudite shkruan historinë në “Rio 2016”

Atletja nga Arabia Saudite shkruan historinë në “Rio 2016”

Kariman Aduljadayel u bë atletja e parë nga Arabia Saudite që garoi në 100 metra sprint në Olimpiadë. 22-vjeçja me mbulesë në tërë trupin, nuk ishte në gjendje të kualifikohej, por përfundoi e shtata në garën e saj kualifikuese ku regjistroi kohë prej 14.61 sekonda.

Kamia Yousufi nga Afganistani po ashtu garoi me mbulesë dhe përfundoi e fundit në garën e saj ku shënoi kohë 14.02.

Exit mobile version