Ballina Auto Audi E-Tron: karakteristikat, enterieri dhe ngasja

Audi E-Tron: karakteristikat, enterieri dhe ngasja

Audi E-Tron është modeli i parë i prodhimit tërësisht elektrik që prodhon marka gjermane.

Audi E-Tron nisi prodhimin më 3 shtator në fabrikën në Belgjikë dhe së shpejti pritet të bëhen dërgesat e porosive të para në tregun evropian.

E-Tron për motor përdorë dy elektromotorë, të cilët ndihmohen nga bateria me fuqi 95 këh, derisa e gjithë vetura peshon 700 kg.

Automobili nga 0-96 km/h përshpejton për 5,5 sekonda dhe mund të kalojë deri në 400 km me një mbushje të baterisë sipas matjeve të ciklit të ri ëLTP. Çmimi i këtij automobili në Gjermani fillon nga 79.900 euro.

Përmes videos së mëposhtme mund të shikoni karakteristikat, enterierin dhe vecoritë e ngasjes të kësaj makine.

 

Exit mobile version