Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Bombardime intensive raportohen në Khan Younis të Gazës jugore

Bombardime intensive raportohen në Khan Younis të Gazës jugore

Aljazeera po ndjek raportet për sulme intensive dhe bombardime artilerie që synojnë zonat në Khan Younis të Gazës, ndërsa izraeliti njoftoi zgjerimin e operacionit të tij ushtarak në pjesën jugore të enklavës së rrethuar.

Nuk kishte raporte të menjëhershme për vdekje pas sulmeve të mëngjesit të hershëm.

Sulmet izraelite dhe zjarri i vazhdueshëm i artilerisë u raportuan gjithashtu në lagjet e Gazës, al-Shujaiya dhe al-Tuffah, më në veri pranë qytetit të Gazës.

Më herët, Tarek Abu Azzoum i Al Jazeeras raportoi gjithashtu bombardime intensive në anën lindore të Khan Younis në orët e fundit.

Korrespondenti tha se forcat izraelite kanë paralajmëruar se Khan Younis do të jetë qendra e operacionit të tyre në jug në ditët në vijim.

Exit mobile version