Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Brigadat Qassam vazhdojnë të sulmojnë ushtarët izraelitë në Gaza qendrore

Brigadat Qassam vazhdojnë të sulmojnë ushtarët izraelitë në Gaza qendrore

Krahu i armatosur i Hamasit thotë në një deklaratë se goditi me mortaja një grup ushtarësh izraelitë në qytetin e Gazës.

Pavarësisht pretendimit të ushtrisë izraelite disa javë më parë se kishte çmontuar kapacitetin luftarak të Hamasit në qytet, përleshje të rënda kanë ndodhur atje ditët e fundit.

Exit mobile version