Ballina Arritje Teknologji Çmime ekstreme nga Apple për iPad Pro të ri

Çmime ekstreme nga Apple për iPad Pro të ri

Nëse doni të keni një iPad Pro të ri, ju duhet të gërmoni thellë në xhepin tuaj. Një riparim i iPad Pro kushton 701 Euro.

Me iPad-in e ri Pro Apple thyen rekordet edhe një herë, dhe kur është fjala për çmimin, është tableta më e shtrenjtë që ofron Grupi deri më tani.Versioni më i lirë me 64 GB hapësirë ​​ruajtëse dhe një ekran 11 inç kushton 879 euro në Europë.

Modeli më i shtrenjtë me ekran prej 12.9 inç, 1 TB hapësirë ​​ruajtëse dhe funksioni i telefonit celular arrin në 2099 euro. Paksa më e lirë vjen nga konsumatorët në SHBA.

Aty, iPad Pro i ri kushton 799 dollarë në versionin 11 inç me memorie 64GB, varianti më i shtrenjtë vjen në 1699 dollarë amerikanë (pa taksë).

Pasi që tableta e shtrenjtë është thyer dhe kërkon riparim, klientët e iPad Pro duhet të gërmojnë thellë në xhepat e tyre përsëri. Në faqen e mbështetjes, Apple thotë se riparimi i tabletit kushton 701 dollarë.

Exit mobile version