Ballina Arritje Teknologji Del adapteri i iPhone që punon me energji diellore

Del adapteri i iPhone që punon me energji diellore

Tashmë ka dalë një pajisje me anë të të cilës mund të karikohen dy telefona në të njëjtën kohë duke përdorur energji diellore.Kjo pajisje quhet ‘Ginkgo Tree’ e cila është projektuar nga kompania ‘XD Design’.

Karikuesi diellor kushton 119, 95 euro dhe përbëhet nga një matrial ekologjik plasik, alumin dhe bambu. Jo vetëm që karikon pajisjet pa kosto por mund të jetë edhe një zbukurim për dhomën tuaj ose për tavolinën e zyrës, gjithashtu është shumë efikas.

291136

Exit mobile version