Ballina Lajmet Kosovë Deputetët votojnë projektligjin për ndarjen buxhetore për vitin 2021

Deputetët votojnë projektligjin për ndarjen buxhetore për vitin 2021

Është votuar projektligji për ndarjen buxhetore të vitit 2021.

64 deputetë të Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro projektligjit për ndarjen buxhetore për vitin 2021, raporton lajmi.net.Pas këtij votimi, shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, ka falënderuar deputetët dhe ka kërkuar që nesër të shqyrtohet në ora 14:00 leximi i dytë i këtij projektligji.“Propozoj që i gjithë projektligjit të shtyhet në rend dite për nesër në ora 14:00. Propozojë që të thirret nesër një seancë në ora 14:00 për shqyrtimin e projektligjin për ndarjen buxhetore”, deklaroi Gashi, raporton lajmi.net.

Mirëpo, ky propozim i Gashit nuk gjeti mbështetjen e LVV-së.Po ashtu me 64 vota pro dhe asnjë kundër dhe asnjë abstenim, propozimi i Gashit që nesër të mbahet në ora 14:00 seanca e radhës për leximin e dytë të projektligjit ka kaluar dhe në këtë mënyrë nesër do të mbahet seanca e radhës.

Exit mobile version