Ballina Lajmet MOST me detajet e para për procesin e votimit

MOST me detajet e para për procesin e votimit

Të gjithë vendvotimet në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale ku po zgjedhe kryetarët e komunave janë hapur me kohë, votimi po zhvillohet pa ndërprerë dhe deri tani nuk ka informacione për çfarëdolloj parregullsie, kanë bërë të ditur nga MOST në konferencën e tyre të parë për shtyp.

Zlatko Dimistrovski nga MOST tha se ata po e ndjekin procesin e votimit me 1000 mbikëqyrës, ndërsa kanë edhe 45 ekipe të lëvizshme.

Nga asociacione apelojnë deri tek qytetarët që të gjitha parregullsitë që dëshirojnë t’i denoncojnë këtë mund ta bëjnë në numrin pa pagesë 080 080 080 dhe në faqen e Mostit në internet.

Exit mobile version