Ballina Artikuj “Dijetarët së pari, – pastaj masa e myslimanëve…”

“Dijetarët së pari, – pastaj masa e myslimanëve…”

Shejkh Muhamed El-Gazali

“Dijetarët së pari,
– pastaj masa e myslimanëve,
– duhet të kenë zërin kumbues të opozitarizmit
– dhe shkopin përvëlues të tërheqjes së vëmendjes;
– gjuhë kritike, që zbulon dyshimin dhe tregon gabimin,
– dhe që nuk i bën mbroje pushtetarit kur largohet nga e vërteta dhe që shpif ndaj popullit e luan me Islamin!
Nëse dijetarët neglizhojnë në këtë drejtim, atëherë ata nuk kanë asgjë tek Allahu..!”
_____________________
Shejkh Muhamed El-Gazali

Nga: Hoxhë Lavdrim Hamja

Exit mobile version