Ballina Arritje Teknologji Disa mënyra përmes të cilave Apple ka kopjuar telefonat Android…

Disa mënyra përmes të cilave Apple ka kopjuar telefonat Android…

iPhone X, pajisja e re e Apple-it, ka sjellë për herë të parë shumë gjëra të reja për një pajisje të kësaj kompanie. Për këtë, kjo është pajisja më e shtrenjtë nga gjithë iPhonet e deri tashëm.

Megjithatë, siç shkruan “CNET”, Apple me iPhone X ka sjellë veçori që tashmë kanë ekzistuar për telefonat Android.

Këto janë shtatë veçoritë të cilat Apple “i ka vjedhur” nga Android:

 S’ka buton kryesor

 Korniza të holla dhe ekran qosh-qosh

 Ekrane më të mëdha

 Ekrane OLED

 

 Mbushje pa kabllo

Hapja e telefonit me fytyrë

Stabilizuesi optik i fotografive në dy kamerat e pasme/Mesazhi/
Exit mobile version