Ballina Auto DMC ofron një Lamborghini Huracan bazuar në versionin STO

DMC ofron një Lamborghini Huracan bazuar në versionin STO

Përveç komponentëve të trupit të karbonit, si ato që zbukurojnë Huracan STO (Super Trofeo Omologata), DMC siguroi gjithashtu një shtesë prej 60 kuaj/fuqive.

Në Ratingen (Gjermani) kanë përgatitur një krijim interesant me temën e Huracan-it super sportiv me dy vende, i cili duket të kujton modelin pothuajse garues të Lamborghini-t Huracan STO, i cili në Sant’Agata Bolognese shërbeu si bazë për krijimin e versionit të garave GT3 EVO2.

Për ta bërë gjithçka edhe më mbresëlënëse, DMC ndërhyri edhe nën mbulesën e motorit të karbonit, kështu që V10 5.2 litra me aspirim natyral i vendosur në qendër në vend të standardit 640 kuaj/fuqi dhe 600 Nm çift rrotullues maksimal ka 700 kuaj/fuqi, që është 60 “kuaj/fuqi” më shumë në lidhje me OBT-në.

Në mbështetje të kuaj/fuqive shtesë është sistemi i shkarkimit të titanit të sapokrijuar i “nënshkruar” nga kompania gjermane ZESAD dhe besojmë se në 8000 rpm gjithçka tingëllon spektakolare.

Çmimi i azhurnimit, i cili përfshin buzë të reja të përforcuara (HRE) në ngjyrën e arit të vjetër, nuk është bërë i ditur.

Exit mobile version