Ballina Video Ligjërata A e dini pse u fsheh nata e Kadrit?

A e dini pse u fsheh nata e Kadrit?

Të gjithë e dijm se nata e Kadrit mbeti në kalendar, por nuk jemi të sigurt që kjo natë nuk është në ndonje ditë tjetër.
Profeti tha kërkojeni natën e Kadrit në 10 netët e fundit tek, (21,23, 25, 27, 29).
Hoxha jep sqarim për arsyen e fshehjes së natës se Kadrit.

Pse e ka fsheh dhe si e ka fsheh?

Ndiceni videon…

Exit mobile version