Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Erdogan kërkon ruajtjen e kutive të votimit deri në rezultate

Erdogan kërkon ruajtjen e kutive të votimit deri në rezultate

Presidenti Erdogan iu drejtua popullit me një mesazh  në Twitter:

Dëshiroj të falënderoj secilin nga kolegët e mi që kanë punuar me përkushtim në kutitë e votimit që nga orët e para të mëngjesit.

Ftoj të gjithë vëllezërit e mi që të kujdesen për kutitë e votimit deri në përfundimin e rezultateve.

Tani është koha të mbrojmë vullnetin e kombit tonë mbi kokë deri në momentin e fundit!

Exit mobile version