Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Facebook jashtë funksionit

Facebook jashtë funksionit

Rrjeti social më i madh, Facebook ka shfaqur probleme gjatë ditës së sotme.

Mijëra përdorues të Facebook nuk janë në gjendje të hyjnë në rrjetin social në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA, raportojnë mediat ndërkombëtare.

Probleme janë shfaqur edhe në Kosovë dhe Shqipëri.

Exit mobile version