Ballina Arritje Teknologji Facebook vendos M asistentin dixhital

Facebook vendos M asistentin dixhital

Rrjeti online tërheq pullën në ndihmësin e tij virtual M, i cili ishte në dispozicion përmes Messenger në Facebook në një version beta.

Softueri mund të përdoret nga përdoruesit e Facebook Messenger për të rezervuar fluturime, ulëse rezervë në restorante ose për të dërguar dhurata.

Për këtë qëllim, Facebook jo vetëm u mbështet në inteligjencën e makinës, por edhe në mbështetjen njerëzore.

Përdoruesit e hershëm të Sistemit të Ndihmës Virtual e përshkruan atë si “çuditërisht të dobishme dhe disi të frikshme”.

Exit mobile version