Ballina Lajmet Rajon dhe Botë “Familja kanibale” pranon vrasjen dhe ngrënien e së paku 30 njerëzve

“Familja kanibale” pranon vrasjen dhe ngrënien e së paku 30 njerëzve

Një familje është akuzuar për të qenë kanibalë pasi ka pranuar vrasje dhe ngrënien e së paku 30 njerëzve.

Vrasjet e tmerrshme thuhet se kanë ndodhur gjatë 18 vjetëve pasi policia besohet të ketë zbuluar tetë pjesë trupore. Zyrtarët tani po kontrollojnë më shumë mbetje njerëzore për të përcaktuar nëse rrëfimet janë të vërteta.

Dmitry Bakshaev, 35 vjeç, nga Krasnodari në jug të Rusisë, thuhet se u tha hetuesve se ai filloi terrorin në vitin 1999.

Fotoja e tij u lirua së bashku me një grua 35-vjeçare që pretendonte se ishte një nga viktimat e tij. Ajo nuk është emëruar.

Bakshaev dhe gruaja e tij Natalia, një infermiere, ishin pjesë e një “familje kanibale”. Policia gjeti gjithashtu një video në shtëpinë e tyre.

Bakshaev dhe bashkëshortja e tij ruanin mbetjet njerëzore në frigoriferin e tyre, si dhe në një bodrum, sipas burimeve në Komitetin Hetimor të Rusisë, transmeton Klan Kosova.

U gjetën shtatë paketa të pjesëve të trupit të ngrira. Çifti gjithashtu ruajti “mish” në kavanoza. Janë zbuluar edhe 19 mbetje të “lëkurës njerëzore”.

Çifti u arrestua pasi një telefon celular u gjet në qytetin e Krasnodar me fotografi që tregonin një njeri që paraqiste pjesët e trupit të njeriut. Që nga paraburgimi i saj, Natalia i është nënshtruar testeve psikiatrike dhe është gjykuar të jetë “mendërisht e shëndoshë”, sipas Mash. Ajo thuhet se ka pranuar të paktën 30 raste të vrasjes dhe kanibalizmit nga çifti.

Analizat psikiatrike të spitalit treguan se ajo ishte “një person mjaft i shëndetshëm adekuat e cila plotësisht llogarit veprimet e saj”, tha diagnoza e saj e cituar nga Mash.

Pasi u pyetën nga oficerët e zbatimit të ligjit, çifti raportohet se janë rrëfyer.

Një trup femëror u gjet më 12 shtator në një bodrum në Krasndoar. Një kovë dhe një qese përmbanin pjesë të trupit. Një qese tjetër ishte e mbushur me pasuri të gruas së vdekur.

Bakshaev – që besohet të punojë në një akademi ushtarake – kishte fotografuar edhe kokën e prerë të gruas së panjohur dhe kafkën e saj.

Një tjetër foto është zbuluar nga oficerët dhe besohet të tregojë një kokë njerëzore që shërbehet si darkë.

Ajo është zbukuruar me portokall dhe me datën 29 dhjetor 1999, e cila, nëse është e vërtetë, çon në dyshimin se rrëfimi i një regjimi 18 vjeçar të terrorit si kanibal është i saktë.

Një tjetër imazh tregon mbetjet e dyshuara njerëzore të marra në një kavanoz.

Gruaja, Natalia Bakshaeva është 42 vjeçare, shtatë vjet më e vjetër se bashkëshorti i saj, sipas dokumenteve të policisë.

Nuk dihet se që sa kohë janë të martuar. Ajo punon në të njëjtën akademi ushtarake ku burri i saj është i punësuar. Çifti përdorte një drogë ruse për t’i vënë viktimat e tyre në gjumë.

Të dy janë aktualisht në paraburgim në Krasnodar, transmeton Klan Kosova.

Exit mobile version