Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Fëmijët sirian luten: Shpresojmë që në parajsë kemi ushqim! (Video)

Fëmijët sirian luten: Shpresojmë që në parajsë kemi ushqim! (Video)

Fëmijët sirian po luftojnë mbijetesë në rajonin e Gutas Lindore.

Si pasojë e bombardimeve pesëditore nga forcat qeveritare siriane janë vrarë më shumë se 300 civilë, shumë prej të cilëve fëmijë.

Regjimi sirian po godet vazhdimisht rajonin nën pretekstin se në këtë vend ka shumë kundërshtarë të regjimit.

Por fëmijët që po vdesin cdo ditë kanë vetëm një lutje: O Zot, shpresojmë që në Parajsë të mos ketë dhimbje dhe të ketë ushqim! /MESAZHI/

=

Exit mobile version