Ballina Auto Fiat Chrysler tërheq mbi 1.4 milion makina

Fiat Chrysler tërheq mbi 1.4 milion makina

Kompania e automobilave Fiat ka tërhequr më shumë se 1.4 milion pick-up “Ram” në SHBA dhe Kanada.

Kjo për shkak të mundësisë që pjesa e prapme e makinës mund të hapet derisa është në lëvizje.

Tërheqja vlen për modelet “Ram 1500”, “Ram 2500” dhe “Ram 3500” të prodhuara në periudhën nga 2015 në 2017

Exit mobile version