Ballina Lajmet Kosovë Flamuri i Kosovës vendoset në objektin e Komunës së Leposaviqit

Flamuri i Kosovës vendoset në objektin e Komunës së Leposaviqit

Kryetari i Leposaviqit, Lulzim Hetemi, ka hyrë në objektin e Komunës dhe me të hyrë ai është vendosur edhe flamuri i Kosovës.

Pas tensioneve të mëhershme, tash në afërsi të objektit të komunës janë 4-5 autoblinda të Policisë.

Janë larguar të gjitha barrikadat para objektit.

Situata tani konsiderohet më e qetë.

Exit mobile version