Ballina Video Klipe Gjarpëri më helmues në Evrope xhirohet në Kamenicë – VIDEO

Gjarpëri më helmues në Evrope xhirohet në Kamenicë – VIDEO

Qe ta mesoni nje here e pergjithmone, ky eshte Gjarperi me helmues ne Evrope “Vipera amoddytes”, apo Neperka helmuese, te cilin e kemi prezent edhe ne ne trojet tona. Pra videon po e sjell qe ta njihni dhe te keni kujdes nese e takoni.

Xhirim i realizuar ne Komunen e Kamenices, Kosove. /Arian Mavriqi

Exit mobile version