Ballina Lajmet Kosovë Gjendet një mjet shpërthyes

Gjendet një mjet shpërthyes

Gjatë ditës së djeshme është gjetur një granatë dore në fshatin Qyshk të Pejës. Policia e Kosovës njofton se njësia për deminim e FSK-së e ka larguar pa problem këtë mjet shpërthyes.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar, ka njoftuar se në një shtëpi të pa banuar ka hasur në një mjetë të dyshuar shpërthyes, granat dore. Njësia për deminim i FSK-ës, mjetin në fjalë e kanë tërheqë në mënyre të sigurt dhe pa asnjë problem”, thuhet në raportin policor.

Exit mobile version