Ballina Lajmet Kosovë Haradinaj shkarkon ministrin e Brendshëm dhe drejtorin e AKI-së (Dokument)

Haradinaj shkarkon ministrin e Brendshëm dhe drejtorin e AKI-së (Dokument)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është dorëzuar para presuonit të mediave. Ai ka marrë vendim që të shkarkojë nga detyrat ministrin e Brendshëm, Flamur Sefajn dhe drejtorin e AKI-së, Driton Gashi.

Në dokumentet zyrtare të siguruara nga Indeksonline thuhet se ky vendim vjen pas largimit të gjashtë shteetasve turq nga Kosova.

“Dua edhe njëherë të potencoj se veprimet e djeshme në këtë rast ishin tërësisht të papranueshme dhe në kundërshtim me vlerat dhe parimet tona si popull dhe si shtet”, thuhet në dokument.

Haradinaj, Veseli e Thaçi kanë thënë se për këtë aksion nuk kanë qenë të informuar.

Exit mobile version