Ballina Video Kur'an Historia interesante e 74 vjeçares që mësoi të lexonte Kuranin

Historia interesante e 74 vjeçares që mësoi të lexonte Kuranin

Miradie Shalaku

Qëllimi I saj ishte të njihet me bazat elementare të fesë, por suksesin që e arriti gjatë rrugës nuk mund ta besoj as vetë.

76 vjeçarja Miradie Shalaku nga Krushevci i Obiliqit pas përpjekjeve të vazhdueshme dhe vullnetit të madh sot mund të lexoj rrjedhshëm Kur’anin në gjuhën origjinale.

Atë nuk I pengoi as mosha e as shëndeti i rënduar që ajo ta mësoj e ta lexoj fjalën e Zotit.

Exit mobile version