Ballina Video Klipe Hodhi lopatat, 42-vjeçari gjen mënyrën interesante për të pastruar borën

Hodhi lopatat, 42-vjeçari gjen mënyrën interesante për të pastruar borën

Një burrë ka gjetur një mënyrë të interesante për të shmangur punën e mundimshme të pastrimit të rrugës nga dëbora, duke përdorur pajisjen që nxjerr flakë.

Nathanael Caplinger 42-vjec e mori kur po lexonte një libër dhe e bëri atë të dobishme në pastrimin e borës, përcjell albeu.com

Ai fillimisht u konsultua me zyrtarët lokalë nëse ishte e ligjshme të përdoret flakë për të pastruar borën.

“Kujdesuni që mos të ketë pranë ndonjë zjarr, kaloni vetëm mbi hapësira ku nuk ka të mbjella dhe sigurohuni që asgjë nuk është ndezur ndezur”, ka shkruar Caplinger.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1YfHvAjEKI

Exit mobile version