Ballina Video Ilahi Ilahi nga Meshari Rashid në Prishtinë (VIDEO)

Ilahi nga Meshari Rashid në Prishtinë (VIDEO)

Meshari Rashid është një nga recituesit e Kuranit më të famshëm në botë.

Vendi ynë pati rastin e artë që ta ketë në mesin tonë dhe të na këndon nga Libri i Allahut si dhe një ilahi të këndshme.

Rashid, bëri një vizitë në Medresenë Alaudin në Prishtinë, dhe u prit nga autoritetet e Bashkësisë Islame.

Rashid u mirëprit nga kryemftiu Naim Tërnava, dhe shumë imamë nga Prishtina dhe jashtë. Por më së shumti atmosferën e vecantë e bënë nxënesit e medresesë, të cilët ishin mjaft të entuziazmuar për vizitën.

Në një fjalim pranë studentëve, edhe vet Mishari Rashid mbajti fjalim para studentëve, ku vlerësoi kontributin e Medresesë Alaudin.

Ju ftojm ta ndiqni

Exit mobile version