Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Imamët e Mançesterit po refuzojnë që ta varrosin kamikazin Salman Abedi

Imamët e Mançesterit po refuzojnë që ta varrosin kamikazin Salman Abedi

Askush nuk don të merret me trupin e tij, as imamët, as mjekët ligjorë e as ekspertët.
Exit mobile version