Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Izraeli shton sulmet në Rafah

Izraeli shton sulmet në Rafah

Izraeli ka vazhduar të sulmojë Gazën jugore, pavarësisht statusit të tij si një pjesë e ashtuquajtur “e sigurt” e enklavës që aktualisht strehon mijëra palestinezë të zhvendosur.

“Në orën e fundit, më shumë sulme janë kryer kundër distriktit Rafah në Gazën jugore, ku është goditur toka bujqësore që strehonte evakuuarit e zhvendosur,” raportoi korrespondenti i Al Jazeera, Tareq Abu Azzoum nga Rafah.

“Pesë palestinezë u raportuan të vrarë, përfshirë katër fëmijë, në atë sulm ajror. Kjo është pjesë e një serie të vazhdueshme sulmesh në jug,” shtoi ai.

Exit mobile version