Ballina Lajmet Maqedoni I jepet lamtumira e fundit ish ministrit Abdylaqim Ademi

I jepet lamtumira e fundit ish ministrit Abdylaqim Ademi

Po i jepet lamtumira e fundit ish funksionarit të lartë shtetëror nga radhët e BDI-së, Abdylaqim Ademi.

Në funeralin e tij, kanë marrë pjesë pjesëtarë të lartë të organeve partiake, në krye me kryetarin Ali Ahmeti.

Me rastin e vdekjes së tij, telegrame ngushëllime kanë dërguar edhe kryeministri, kryetari i Kuvendit, por edhe funksionarë të tjerë shtetëror.

Abdylaqim Ademi la pas bashkëshorten dhe djalin.

Ai ishte nënkryetar për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit në Qeverinë e Maqedonisë që nga viti 2008 , Ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor 28 korrik 2011 deri më 20 qershor 2014 dhe Ministri i Arsimit dhe Shkencës në periudhën prej 20 qershorit 2014 deri më 16 janar 2016.

 

Exit mobile version