Ballina Kuriozitete Jo kot quhen “mjeshtër të shkëmbinjve” (Foto)

Jo kot quhen “mjeshtër të shkëmbinjve” (Foto)

Sipas National Geographic, dhitë shkëmbore i përkasin familjes antilopë dhe zotërojnë aftësinë për t’u ngjitur në vende të paarritshme.

Ato janë poashtu të prirura për të mbrojtur veten nga speciet grabitqare.

Përveç që janë krijesa shumë inteligjente, ato argëtojnë të gjithë internetin me shkathtësitë e tyre të pabesueshme të kalimit të shkëmbinjve.

Këtu gjenden disa nga fotot më interesante që gjenden në internet. /Mesazhi/

Exit mobile version